Monday, August 17, 2009

tolongla...

Post kali ni simple.. tapi saya serius..

Tolongla jangan sape2 cakap pasal kawen ng saya.. Saya xde hati nak kawin sekarang.. Saya cuma nak setelkan posting, nak siapkan research, nak prepare gi IJN, nak grad dgn dean list Ameen.. saya x mampu nak fikir pasal kawen.. Saya.. tak larat fikir.. Saya takut nak kawen.. saya...

2 comments:

  1. Kali pertama datang blog ni..dan ini adalah posting yg pelik sikit..

    "Salam Ziarah :-D Download percuma! 25 Aktiviti dan Permainan Kreatif Islami d creativesifu.blogspot.com :-D"

    ReplyDelete
  2. su kenapa tiba2 datang soalan macam tu? semoga sentiasa sabar ye...mungkin kawan2 mendoakan, pas ni ameen kan aje kalau yang tanya tu ^_^

    ReplyDelete